Svátek svatého Patrika

Aperitiv:

  • 4cl Jameson
Předkrm:
  • Rybí terina se zeleninou a pečeným chlebem
Polévka:
  • Jemná krémová rybí s čerstvým tymiánem  a krutóny
Teplý předkrm:
  • Grilované tygří krevety s pečeným řapíkatým celerem
Hlavní chody:
  • Irish stew, pomalu pečené jehněčí s bramborami grenaille, červenou šalotkou a zeleninou
  • Stařený Bio hovězí Flank z plemene býka Čestr na omáčce z irského čedaru a červeného pepře, domácí krokety
Desert:
  • Zmrzlinový pohár s banánem, čokoládou a Bayleis
Nápoje:
  • Hot Irish Whiskey... horký nápoj z irské whiskey, citrónu a hřebíčku
  • Jameson ginger... Jameson se zázvorem a limetou
Rezervace stolu